Reload Shooting Range

Reload Shooting Range - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 6 muaj antarësi FALAS në poligonin e gjuajtjes Reload.


KONTAKTI:

Adresa: KM 5 Prishtinë - Ferizaj
Web: http://www.reload-arms.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: reload100