Minuta Pako 1000

Minuta Pako 1000

Oferta:Me IPKO Pika merr minuta FALAS! Konverto 100 pikë dhe merr 1000 minuta, për thirrje brenda rrjetit IPKO FALAS.

Validiteti I minutave eshte 7 dite nga dita e konvertimit


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.