Tip Trendy

Tip Trendy

Oferta:Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet në mobil, ju do ta gjeni TiP-in që ju përshtatet më së miri. Brenda pakove TiP, ju mund të zgjedhni mes opsioneve me validitet javor dhe mujor, si dhe opsioneve me më shumë benefite. Minutat mund t’i përdorni me të gjithë operatorët në Kosovë. Për më shumë vizitoni https://www.ipko.com/offers/pako-tip/
Konvertoni tani 80 pikë, dhe merrni pakon Tip Trendy FALAS.
Aktivizo permes SMS: Dergo “TipTrendy” ne numrin 50777


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.