Tip Standard

Tip Standard

Oferta:Me pakot e reja për minuta, SMS, dhe internet në mobil, ju do ta gjeni TiP-in që ju përshtatet më së miri. Të gjitha pakot TiP kanë validitet 30 ditë. Minutat mund t’i përdorni me të gjithë operatorët në Kosovë. Për më shumë vizitoni https://www.ipko.com/offers/pako-tip/
Konvertoni tani 50 pikë, dhe merrni pakon Tip Standard FALAS.
Aktivizo permes SMS: Dergo “TipStandard” ne numrin 50777


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.