Kupon 100 Euro

Kupon 100 Euro

Oferta:Konvertoni 1200 pikë dhe merrni 100 Eur ZBRITJE në cilindo telefon që zgjedhni në dyqan të IPKO-së.


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.