Restaurant Shtëpia e Bardhë

Restaurant Shtëpia e Bardhë - PRIZREN

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në ushqim të ofruar nga Restauranti Shtëpia e Bardhë.


KONTAKTI:

Adresa: Magjistralja Prizren-Brezovicë km12
Web: http://www.shtepiaebardhe.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: shtepiaebardhe50