Dukagjini Bookstore

Dukagjini Bookstore - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 10 pikë, dhe fitoni 10% ZBRITJE në totalin e faturës në Libraria Dukagjini.


KONTAKTI:
Tel: +381 38 248 143
Web: http://dukagjinigroup.com/project/libraria-dukagjini/


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: DUKAGJINI10