Lets Go Gym

Lets Go Gym - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë, dhe fitoni 20% ZBRITJE (për 12 muaj) në fitnes Let’s Go Gym. Çmimet pa zbritje: për femra (99 Eur); për meshkuj (150 Eur).
*Zbritja për femra vlen në Ulpianë dhe Breg të diellit, ndërsa për meshkuj vetëm në Ulpianë.


KONTAKTI:
Tel: 043561776
Web: https://www.facebook.com/letsgogympr/


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: LETSGOGYM100