Lets Go Gym

Lets Go Gym - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 50 pikë, dhe fitoni 10% ZBRITJE (nga 40EUR) për 1 muaj në programin Kangoo Jumps në Lets Go Gym.


KONTAKTI:
Tel: 043561776
Web: https://www.facebook.com/letsgogympr/


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: KANGOO50