3CENT

3CENT

Oferta:Konvertoni 30 pikë, dhe aktivizoni falas pakon 3 cent për minutë me të gjithë operatoret në Kosovë.


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700
Web: https://www.ipko.com/offers/3-cent-ne-minute-me-te-gjithe-operatoret/


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.