Restaurant Carthago

Restaurant Carthago - PEJË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në ushqim në Restorantin Carthago


KONTAKTI:
Tel: 049 888 030
Web: https://www.facebook.com/carthago.reestaurant?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: carthago50