Kupon 10 Euro

Kupon 10 Euro

Oferta:Konvertoni 100 pikë dhe merrni kupon me 10 Eur ZBRITJE në cilindo telefon apo aksesorë që zgjedhni në dyqanin e IPKO-së. Ju mund të konvertoni sa here që dëshironi pasi që nuk ka limit!


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.