Power Bank (5500 mAh)

Power Bank (5500 mAh)

Konvertoni 150 pikë dhe merr Power Bank ngjyrë metalike me kapacitet 5500 mAh.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.