Kabëll mbushës, ngjyrë të zezë

Kabëll mbushës, ngjyrë të zezë

Konvertoni 60 pikë dhe merr kabëll mbushës USB me ngjyrë të zezë për telefon mobil.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.