Kabëll mbushës për Android, ngjyrë të pembe

Kabëll mbushës për Android, ngjyrë të pembe

Konvertoni 30 pikë dhe merr kabëll mbushës me ngjyrë të pembe, për telefon mobil Android.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.