Kabëll mbushës për Android, ngjyrë të bardhë

Kabëll mbushës për Android, ngjyrë të bardhë

Konvertoni 30 pikë dhe merr kabëll mbushës me ngjyrë të bardhë, për telefon mobil Android.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.