Kabëll mbushës për iPhone, ngjyrë të bardhë

Kabëll mbushës për iPhone, ngjyrë të bardhë

Konvertoni 50 pikë dhe merr kabëll mbushës Kingkong me ngjyrë të bardhë, për telefon mobil iPhone.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.