Kabëll mbushës për iPhone, ngjyrë gold

Kabëll mbushës për iPhone, ngjyrë gold

Konvertoni 70 pikë dhe merr kabëll mbushës Royalty me ngjyrë gold, për telefon mobil iPhone 5,6,7 edhe SE.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.