Mbushës të telefonit mobil për veturë (2 porta), ngjyrë të bardhë

Mbushës të telefonit mobil për veturë (2 porta), ngjyrë të bardhë

Konvertoni 60 pikë dhe merr mbushës për telefon mobil (me 2 porta), me ngjyrë të bardhë.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.