Kabëll mbushës për telefon mobil, ngjyrë të zezë

Kabëll mbushës për telefon mobil, ngjyrë të zezë

Konvertoni 70 pikë dhe merr kabëll mbushës për telefon mobil, me ngjyrë të zezë.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.