Kabëll mbushës për telefon mobil, ngjyrë gold

Kabëll mbushës për telefon mobil, ngjyrë gold

Konvertoni 70 pikë dhe merr kabëll mbushës për telefon mobil, me ngjyrë gold.


Ju lutemi regjistrohuni këtu ose kyquni, për të parë në cilat pika të shitjes mund të gjeni këtë dhuratë.