Spitali Istanbul Medicine

Spitali Istanbul Medicine - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar një vizitë mjekësore + 20% zbritje në ekzaminime, laborator dhe intervenime.


KONTAKTI:
Tel: 038 500 601
Adresa: Magjistralja Prishtinë-Ferizaj
Web: http://www.istanbulmedicine.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: istanbulmedicine100