Vogue Hair

Vogue Hair - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 60 pikë që të fitoni 10% zbritje në grim + frizurë


KONTAKTI:
Tel: 50 247 296
Adresa: Rr. Robert Doll, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/VOGUEhair-118900648143859


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: voguehair60