ZEN Interior Design

ZEN Interior Design - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 200 pikë për të fituar 10% zbritje në dizajnim të ambientit deri në 100m2 hapësirë dhe mbi 100m2 hapësirë 15% zbritje.


KONTAKTI:
Tel: 049855558
Adresa: Rr. Ahmet Krasniqi, Nr.15, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/zeninteriorprishtine/?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: zen200