INTERNET PAKO 2

INTERNET PAKO 2

Oferta:Konvertoni 150 pikë në shërbimin fiks Internet Pako 2.
PAKO 2, deri në 10 Mbps, Transfer pa limit.15.30 në muaj, (me 150 pikë është falas).
Opsion ideal për përdoruesit e rregullt të internetit. Internet i shpejtë ,shkarkim i muzikës dhe filmave, pa limit.


KONTAKTI:
Tel: 049 700 700