Pizza FALAS

Pizza FALAS

Oferta:Shijoni picë të freskët në Meridian Kitchen, duke konvertuar 100 pikë.


KONTAKTI:

Web: http://www.meridianexpress.com/


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: mpizza100