Buka Bakery

Buka Bakery

Oferta:Freskohuni me një kafe dhe kroasant dhe konvertuar vetëm 50 pikë.


KONTAKTI:

Web: https://www.facebook.com/bukabakery/?hc_ref=SEARCH&fref=nf


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: mkafe50