Gama Electronics

Gama Electronics - PRISHTINË , FERIZAJ, PRIZREN, GJILAN

Oferta:Me 80 pikë, përfitoni 5% zbritje në pajisje shtëpiake. Kjo zbritje llogaritet shtesë në zbritjet tjera që mund të jenë aktuale.


KONTAKTI:

Web: http://gama-electronics.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: gama80