Vas Tour

Vas Tour - PRISHTINË ,PEJË,GJAKOVË,PRIZREN, GJILAN

Oferta:Konvertoni 150 pikë, dhe përfitoni 25 EUR zbritje për person, për skijim dhe pritje të vitit të ri Bansko, Zara Resort & Spa. Nëse konvertoni 2 herë nga 150 përfitoni zbritje për 2 persona, dhe kështu me rradhë. Vizitoni VAS Tour për më shumë informata.


KONTAKTI:

Web: http://www.vas-rks.com/Kosova/Index.aspx


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: vas150