L&D Silver

L&D Silver - PEJË

Oferta:Konvertoni 60 pikë për të fituar 20% zbritje në aksesorë të ndryshëm dhe kozmetikë.


KONTAKTI:
Tel: 049 689 499
Adresa: Qarshia e gjatë, Pejë, Kosovë
Web: https://www.facebook.com/LD-Silver-467698896769860/timeline


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: l&dsilver60