Al Petrol

Al Petrol

Oferta:Konvertoni 20 pikë për të fituar 2% zbritje në derivate + 5% zbritje në market të Al Petrol


KONTAKTI:

Web: http://www.alpetrol-ks.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: alpetrol20