Alba Qeramika

Alba Qeramika - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 10% zbritje në pllaka të ndryshme në Alba Qeramika.


KONTAKTI:
Tel: 049 206 060
Adresa: Magjistralja Prishtinë Ferizaj km I 4-të
Web: http://albaqeramika.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: albaqeramika100