Allorja

Allorja - GJAKOVË

Oferta:Konvertoni 20 pikë dhe kur të bleni ushqim fitoni një pije FALAS


KONTAKTI:
Tel: 049 683 840
Adresa: Rr. Marin Barleti, Gjakovë
Web: https://www.facebook.com/Allorja-1-103245539717520/?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: allorja20