Pushime.com

Pushime.com - PRISHTINË ,PEJË,GJAKOVË,PRIZREN, GJILAN

Oferta:Konvertoni 130 pikë që të përfitoni 30€ zbritje për aranzhmane verore. Zbritja vlenë për aranzhman.


KONTAKTI:
Tel: +386 49 717 555
Adresa: Bregu i Diellit, Rruga Hajrulla Abdullahu nr 28,Prishtinë
Web: http://www.pushime.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: PUSHIME190