Arbeni Tours

Arbeni Tours - FERIZAJ

Oferta:Konvertoni 20 pikë për të fituar 10% zbritje në udhëtime Prishtinë-Tiranë.


KONTAKTI:
Tel: 049 115 097
Adresa: Rr. Ahmet Kaçiku, Ferizaj
Web: https://www.facebook.com/arbenitoursks


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: arbenitours20