AUK Training Center

AUK Training Center - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 200 pikë për të fituar 10% zbritje në trajnime të ndryshme të organizuara nga AUK Qendra e Trajnimeve.


KONTAKTI:
Tel: 049 774 112
Adresa: Rr. Shpetim Robaj p.n. Prishtinë
Web: http://auk.org/tdi


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: auk200