Autoshkolla Agroni

Autoshkolla Agroni - MITROVICË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 4 orë vozitje FALAS në Autoshkollën Agroni


KONTAKTI:
Tel: 049 174 714
Adresa: Rr. Bislim Bajgora, Mitrovicë


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: autoshkollaagroni100