Autotrade Toyota

Autotrade Toyota - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 10% zbritje në servisim të veturës tuaj tuaj.


KONTAKTI:
Tel: 049 888 644
Adresa: (Magjistralja Prishtinë- Ferizaj p/n)
Web: http://www.toyota-ks.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: toyota100