Babylon Accessories

Babylon Accessories - PRISHTINË,PEJË,GJAKOVË

Oferta:Konvertoni 20 pikë për të fituar 10% zbritje në çanta, bikine e shumë aksesorë tjerë në Babylon Accessories.


KONTAKTI:
Tel: Gjakovë: 049 600 162/ Prishtinë: 049 333 040
Web: https://www.facebook.com/Babylon-Accessories-1697546497143566/?ref=py_c


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: babylon20