Bake and Cake

Bake and Cake - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 30 pikë për të fituar 5€ zbritje në torte për manifestime të ndryshme.


KONTAKTI:

Adresa: Sheshi Nëna Terezë, Prishtinë
Web: https://www.facebook.com/bakeandcakeks


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: bakeandcake30