Bebekevi Kosova

Bebekevi Kosova - GJILAN

Oferta:Konvertoni 70 pikë për të fituar 15% zbritje në produkte për bebe në Bebekevi


KONTAKTI:
Tel: 049 711 120
Adresa: Rr. Haki Myderezi, Gjilan, Kosovë
Web: https://www.facebook.com/www.bebekevi.com.tr


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: bebekevi70