Besa Consulting

Besa Consulting - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 400 pikë për të fituar 25% zbritje në të gjitha shërbimet e kontabilitetit dhe konsulencës.


KONTAKTI:
Tel: 038 544 966
Adresa: SU 1/3A 28 Nëntori Prishtinë
Web: http://besa-consulting.com


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: besa400