Bibaj Sport

Bibaj Sport - FERIZAJ

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në të gjithë artikujt sportiv në Bibaj Sport.


KONTAKTI:

Adresa: Dëshmorët e Kombit, Ferizaj
Web: https://www.facebook.com/BibajSport


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: bibajsport50