Butiku NESA

Butiku NESA - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në veshje të brendshme në butikun Nesa


KONTAKTI:

Adresa: Rr. Bill Klinton nr.8
Web: https://www.facebook.com/Butiku-Nesa-Underwear-597000613752567


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: nesa50