Butiku Reebok-Adidas

Butiku Reebok-Adidas - PEJË

Oferta:Konvertoni 50 pikë për të fituar 10% zbritje në të gjithë artikujt sportiv në Adidas


KONTAKTI:

Adresa: Rr. Mbretëresha Teuta, Pejë
Web: https://www.facebook.com/adidaspeje/?fref=ts


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: adidas50