Computer Center

Computer Center - MITROVICË

Oferta:Konvertoni 70 pikë për të fituar 10% zbritje në kompjuterë, pajisje teknologjike e shërbime tjera të ofruara nga Computer Center.


KONTAKTI:
Tel: 049 213 757
Adresa: Rr. Shemsi Ahmeti, Mitrovicë, Kosovë


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: computercenter70