Dardania Model

Dardania Model - FERIZAJ

Oferta:Konvertoni 100 pikë për të fituar 5 deri në 15% zbritje në Mobilerinë Dardania Model


KONTAKTI:
Tel: 049 219 358
Adresa: Fshati Kosharë, Ferizaj
Web: http://dardaniamodel.net


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: dardania100