Delta Security

Delta Security - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 30 pikë për të fituar 15% zbritje në shërbimet e ofruara nga Delta Security.


KONTAKTI:
Tel: 049 528 000
Adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108
Web: http://www.deltasecurity.biz/index.php/sq


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: delta30