Dental Center

Dental Center - MITROVICË

Oferta:Konvertoni 20 pikë që të fitoni 20€ zbritje në zbardhim të dhëmbëve.


KONTAKTI:
Tel: 51 219 071
Adresa: Rr. Mbretëresha Teutë, Mitrovicë
Web: https://www.facebook.com/Dental-Center-844431962281358/?fref=nf


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: dentalcenter20