Duki Daso Accessories

Duki Daso Accessories - PRISHTINË

Oferta:Konvertoni 70 pikë për të fituar 15% zbritje në aksesorë në Duki Daso


KONTAKTI:


KONVERTIMI ONLINE

Konvertoni pikë dhe aktivizoni pakon tani duke klikuar butonin. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

KONVERTIMI PËRMES SMS


Për të konvertuar përmes SMS ju duhet të dërgoni
kodin më poshte në numrin 50777. Ne do t'ju dërgojmë një konfirmim më SMS / EMAIL.

Kodi: dukidaso70